Rama: Neće biti prepreka za one koji žele da letuju u Albaniji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Maj.2021, 13:28

Rama: Neće biti prepreka za one koji žele da letuju u Albaniji

Premijer Edi Rama izjavio je danas da Albanija neće uvoditi posebne uslove ili prepreke onima koji žele ove godine da letuju u toj zemlji.

Rama je na konferenciji za novinare rekao da će ulazak u zemlju svima koji žele da letuju u Albaniji biti lakši nego prošle godine i da turistima neće biti potrebna potvrda o vakcinaciji od korona virusa, prenosi Albanian dejli njuz.

Prama njegovim rečima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << stalno se povećavaju rezervacije za letovanje u Albaniji.

"Nalazimo se u povoljnoj situaciji sa epidemiološke tačke gledišta. Nastavljamo sa vakcinacijom brzim tempom. Naš cilj je milion vakcinisanih", rekao je Rama.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rama o sezoni: "Albanija neće postaviti uslov ili bilo kakvu prepreku"

Izvor: B92, 05.Maj.2021

Premijer Albanije Edi Rama rekao je da Albanija neće nametati nikakve uslove ili prepreke onima koji ove godine žele da dođu na letovanje u tu zemlju, prenosi Ljajmi.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.