Rakić i Bahtiri telefonom o sprečavanju širenja Covid-19

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Apr.2020, 17:53

Rakić i Bahtiri telefonom o sprečavanju širenja Covid-19

Gradonačelnik Severne Mitrovice Goran Rakić i gradonačelnik Južne Mitrovice Agim Bahtiri, razgovarali su danas telefonom o trenutnoj situaciji i preventivnim merama za suzbijanje širenja koronavirusa na području opština.

Kako prenosi portal Kosovo online pozivajući se na Klan Kosova, oni su se dogovorili da sarađuju u cilju uspešnog upravljanju situacijom nakon širenja pandemije na severu, ostavljajući po strani politiku i radeći koliko god je moguće na sprečavanju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << širenja virusa.

"Gradonačelnik Bahtiri je obavešten da su nakon identifikacije nekih osoba koje imaju korona virus u severnom delu, i nakon stavljanja u karantin Severne Mitrovice i Opštine Zvečan, preduzete sve potrebne mere da se spreči širenje ovog virusa, kako bi se bolje upravljalo situacijom", objavila je opština Južna Mitrovica.

Bahtiri je naglasio da je spreman za saradnju i da pomogne svim građanima u severnom delu sa svim kapacitetima i mogućnostima kojim opština Južna Mitrovica raspolaže.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.