Izvor: SrbijaNet.rs, 25.Dec.2010, 20:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raketa sa satelitom eksplodirala posle lansiranja (video)

Indijska raketa koja je nosila komunikacioni satelit eksplodirala je danas nepun minut po uzletanju, saopštili su zvaničnici. Raketa GSLV je uzletela iz svemirske baze na jugu Indije, ali je eksplodirala u prvoj etapi leta, ostavljajući za sobom trag dima i vatre.

Nastavak na SrbijaNet.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Eksplodirala indijska raketa

Izvor: Mondo, 25.Dec.2010

Indijska raketa GSLV koja je u orbitu trebalo da odnese komunikacijski satelit eksplodirala je manje od minuta nakon poletanja iz svemirske baze Sriharikota na jugu Indije, javlja agencija UNI.

Nastavak na Mondo...

Raketa eksplodirala po lansiranju u Indiji

Izvor: Vesti-online.com, 26.Dec.2010, 00:49

Indijska raketa koja je nosila komunikacioni satelit eksplodirala je danas nepun minut po uzletanju, saopštili su zvaničnici...Raketa GSLV je uzletela iz svemirske baze na jugu Indije, ali je eksplodirala u prvoj etapi leta, ostavljajući za sobom trag dima i vatre...Prvo planirano lansiranje odloženo...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaNet.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaNet.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.