Izvor: Blic, 24.Jul.2010, 01:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rajkard i Galatasaraj nas inspirišu

Prolaskom u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope OFK Beograd je napravio ogroman uspeh. Činjenica je da u revanšu sa Torpedom u Belorusiji nismo mogli da računamo na nekoliko standardnih igrača. U timu je bilo i debitanata koji su se, moram priznati, odlično pokazali.

Velike zasluge za pobedu OFK Beograda nad Torpedom imaju u naši navijači. Bili smo oduševljeni kada smo ih videli na gradskom stadionu u Borisovu i to nam je dalo dodatnu snagu i podstrek. Obećao sam >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da će moj tim u četvrtak biti torpedo i on je to bio. Momci su pokazali karakter i zaslužili su da igraju sa Galatasarajem.

Iako su Turci veliki favoriti, nećemo se unapred predavati. Za mene lično veliku inspiraciju će predstavljati činjenica da našeg rivala vodi trener Frank Rajkard. Potrudićemo se da u prvom meču u Istanbulu ostvarimo što povoljniji rezultat.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.