Rajder liste za Egzit: Ruže i maserke za Ganse, supica za New Order

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Jun.2012, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rajder liste za Egzit: Ruže i maserke za Ganse, supica za New Order

NOVI SAD -

Članovi američkog benda "Guns N' Roses" tražili su od organizatora ovogodišnjeg Egzita da im za udoban boravak na novosadskom festivalu obezbede čak i kiropraktičara, dok su popularni "New Order" tražili samo domaću supu, a "Gossip" - dugačku listu alkoholnih pića.

Organizatori su objavili liste zahteva zvezda za ovogodišnji Egzit, od 12. do 15. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, pa navode da su čuveni "Gansi" za sastav i njihovu pratnju pre nastupa >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << tražili kiropraktičara i maserku, 252 peškira, kao i fini toaletni papir - što je naglašeno kao veoma važno.

Pošto članovi benda vole da vežbaju, potrebna im je i posebna prostorija za to, kao i četiri medicinske boce sa kiseonikom.

Pošto "Gansi" pred nastup vole da se opuste, Eksl i ekipa su u prostoriji u bekstejdžu tražili crne zavese, crne stolnjake, kao i po 18 crvenih i belih ruža.

Za razliku od njih, članovi pop benda "New Order" (Nju Order), uprkos velikoj popularnosti ne traže mnogo.

Važno im je da imaju dobar izbor sendviča, domaće pivo, kao i kvalitetno lokalno crno i belo vino i domaću supu za ručak.

Stav da je domaće i najbolje imaju i Australijanci "Wolfmother" (Vulfmadr), koji su takođe izrazili želju da probaju lokalno vino i pivo, a među "čudnije" uvršćen je njihov zahtev da se druže sa nekom od ovdašnjih poznatih osoba.

Pristalica "nju-ejdž" filozofije je svakako Erika Badu, koja kao veganka ima specifične zahteve u ishrani - bez mleka, mesa, plodova mora, a kao omiljenu hranu ističe različite vrste luka, pasulj, spanać, soju, zrelo voće i povrće.



U njenom "rajderu" ne spominje se alkohol, za razliku od benda "Gossip" (Gosip), čija je lista, kad je u pitanju piće, poduža.

Članovi tog sastava su pravi hedonisti i zahtevaju čitav niz žestokih pića, piva, cigareta, energetskih pića koja će sa svim tim mešati, te nije ni čudo što je na listi i vitamin C, koji im je verovatno potreban da bi se od svega okrepili.

"Hercules and Love Affair" kažu da "paze na budžet organizatora", pa su naglasili da im je potreban ne previše skup šampon, regenerator i gel za tuširanje, kao i šest pari crnih čarapa.

Šta će sastav popiti i pojesti zavisi od dana kad nastupaju, te je petak rezervisan za vodku i ribu, a pošto planiraju da se "smucaju" po festivalu, tražili su i šaku tokena, šest limeta, šest limunova, svežu mentu i šejker.

"Ako ih sretnete negde usput, tražite da vam smućkaju koktel", poručili su organizatori posetiocima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Gansi traže ruže, New Order supu, Gošip rakiju

Izvor: Kurir, 08.Jun.2012

Čuveni "Gansi" za sastav i njihovu pratnju pre nastupa tražili kiropraktičara i maserku, 252 peškira, kao i fini toaletni papir..NOVI SAD - Članovi američkog benda "Guns N Roses" tražili su od organizatora ovogodišnjeg Egzita (Exit) da im za udoban boravak na novosadskom festivalu obezbede čak...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.