Raiffeisen banka pokreće portal „Veliki ljudi.rs”

Izvor: Prva.rs, 28.Dec.2016, 09:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raiffeisen banka pokreće portal „Veliki ljudi.rs”

Nakon izložbe “Tesla i Pupin na istom putu”, koja je izazvala ogromno interesovanje beogradske javnosti i koja nastavlja svoje proputovanje kroz Srbiju, banka je pokrenula jedinstveni internet portal informativnog i inspirativnog sadržaja. I sam naziv portala – „Veliki ljudi.rs”, ukazuje na to da on ima za cilj da čitaocima ponudi zanimljive tekstove o istaknutim ličnostima iz srpske istorije, nauke, umetnosti i popularne kulture, te da podsećanjem na manje poznate ili zaboravljene >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << velikane sa naših prostora, podstakne promovisanje pravih društvenih vrednosti.
Pokretanjem ovog portala, Raiffeisen banka želi da pruži kontinuiran doprinos popularizaciji naučne, istorijske, kulturne i umetničke baštine Srbije, učinivši ga virtuelnom riznicom dnevne doze sadržaja koji nam nedostaju i koji će pomoći da se identifikujemo sa najboljim primerima i velikanima naše baštine. Zanimljivim tekstovima, audio i video materijalom, fotografijama i multimedijalnim sadržajem, kolumnisti Aleksandra Ninković Tašić, Petar – Peca Popović, Velimir Ćurgus Kazimir i Branimir Gajić, otkrivaće zanimljive, a nepoznate detalje o radu i životu srpskih velikana iz različitih oblasti, koji su svojim radom i znanjem zadužili Srbiju i uveli je u savremene građanske tokove.

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.