Izvor: Blic, 10.Feb.2008, 01:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rafal u biznismena

U pucnjavi koja se sinoć oko 19 sati desila u centru Novog Sada u Šafarikovoj 35, teško je ranjen biznismen Mića Nikolić. Nepoznati napadač u njega je ispalio četiri metka iz automatskog oružja u predelu grudi i stomaka. Nesreća se dogodila u pasažu zgrade u kojoj Nikolić drži kafić „Blu lajn". U istoj zgradi je i sedište Nikolićeve firme, koja se bavi izgradnjom stambenih objekata.

U blizini mesta nesreće nalazi se još kockarnica, kladionica, menjačnica >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i dosta radnji, ali niko od zaposlenih nije video napadača.

- Čuli smo dva kratka rafala. Niko nije mogao da se snađe odakle pucnji dolaze. Jedan mladić izašao je da vidi šta se dešava i pronašao Nikolića kako sav krvav leži na pločniku. Još uvek je davao znake života. Odmah su obavešteni policija i Hitna pomoć - ispričao nam je sinoć jedan od okupljenih stanara koje smo zatekli ispred zgrade.

Od komšija smo još saznali da je Mića Nikolić investitor zgrade ispred koje se desila pucnjava, ali i da u neposrednoj blizini gradi jednu od najlepših i najmodernijih stambenih zgrada u Novom Sadu.

Nikolić je kolima Hitne pomoći prevezen u Urgentni centar. Na mestu nesreće smo saznali da su u njega ispaljena četiri metka u predelu grudi i stomaka.

Šafarikova ulica i okoline bile su sinoć blokirane. Na uviđaj je izašao novosadski istražni sudija i bezmalo cela kriminalna policija. Kako nezvanično saznajemo, žrtva Mića Nikolić, odranije je poznat policiji. Eventualni motivi napada nisu poznati. Nikolić je sinoć operisan u Kliničkom centru u Novom Sadu, ali do zaključenja ovog broja nismo saznali u kakvom je stanju.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.