Radulović u kampanji sa Supermenom i Betmenom

Izvor: Press, 11.Mar.2014, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radulović u kampanji sa Supermenom i Betmenom

Radulović je, praćen Betmenom, Supermenom, Deda Mrazom, Cezarom i mađioničarem Mandrakom, parodirao predizborna obećanja koja daju političari u predizbornoj kampanji i odbijanje odlazeće vlade da objavi ugovore o velikim investicionim poslovima.
"Danas smo došli da predstavimo neke investitore sa kojima smo proteklih sedmica razgovarali, radi se o stotinama miliona evra investicija. Nažalost, ne mogu da vam predstavim nijedan ugovor pošto su svi ugovori tajni, ali verujte >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << mi - svi ti ugovori će biti dobri za građane Srbije.
Ako glasate za našu listu "Dosta je bilo", biće svega, i investitora i svega ostaloga što vam treba, samo vam nećemo pokazati nijedan ugovor", rekao je Radulović. 

On se, posle uvodne šale, biračima obratio i ozbiljnom porukom da je nedopustivo da ugovori sa stranim investitorima budu tajna, jer javnost mora biti upoznata sa načinom na koji se troši novac poreskih obveznika. 
"Tajni ugovori su štetni ugovori. Kada je reč o ugovoru sa Etihadom, jedini način da se pokaže da li istinu govorim ja ili Aleksandar Vučić jeste da pokažu ugovor", rekao je Radulović. 

Iako je Radulovićev predizborni performans propraćen smehom dela prolaznika u Knez Mihailovoj ulici, bilo je i onih koji su otvoreno negodovali zbog ovakve travestije izborne kampanje, a sa obližnjeg predizbornog štanda Srpske napredne stranke aktivisti naprednjaka su mu dovikivali da treba da ga bude sramota i da je bio "niko i ništa dok mu Vučić nije dao šansu". 
 

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.