Radulović sa Međunarodnom organizacijom poslodavaca

Izvor: Blic, 21.Jan.2014, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radulović sa Međunarodnom organizacijom poslodavaca

Ministar privrede Saša Radulović razgovaraće sutra, 22. januara, sa generalnim sekretarom Međunarodne organizacije poslodavaca Brentom Viltonom i predstavnicima Unije poslodavaca Srbije.

Sastanak će biti održan u 10 sati u Ministarstvu privrede, a po njegovom završetku Radulović, Vilton i predsednik Unije poslodavaca Srbije Nebojša Atanacković daće izjave za medije.

Vilton je na poziciji generalnog sekretara Međunarodne organizacije poslodavaca od 2011. godine. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Kao predstavnik biznisa, tesno sarađuje sa specijalnim predstavnikom generalnog sekretara UN za biznis i ljudska prava i odgovoran je za odnose sa svetskim organizacijama sindikata.

Međunarodna organizacije poslodavaca jedina je mreža privatnog sektora na svetskom nivou, osnovana 1920. godine u Londonu, a trenutno broji 150 članova nacionalnih organizacija poslodavaca iz 143 zemlje.

Osnovna misija organizacije je zaštita interesa poslodavaca u socijalno-ekonomskim debatama u UN i multilateralnim sistemima, navodi se u saopštenju Ministarstva privrede.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radulović danas sa organizacijama poslodavaca

Izvor: Blic, 22.Jan.2014, 08:57

Ministar privrede Saša Radulović razgovaraće danas sa generalnim sekretarom Medjunarodne organizacije poslodavaca Brentom Viltonom i predstavnicima Unije poslodavaca Srbije. ..Sastanak će biti održan u Ministarstvu privrede, a po njegovom završetku Radulović, Vilton i predsednik Unije poslodavaca...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.