Radulović optužuje N1 za sabotiranje: Sram vas bilo

Izvor: B92, 11.Maj.2020, 18:33

Radulović optužuje N1 za sabotiranje: Sram vas bilo

Lider pokreta Dosta je rekao je da je N1 propagandni medij, jer je novinarka te televizije danas u Skupštini namerno ometala konferenciju tog pokreta,

Radulović je rekao i da to nije prvi put.

Na pitanje novinarke N1 zašto ju je vređao tokom njenog razgovora sa narodnom poslanicom Gordanom Čomić, Radulović je rekao da je N1 namerno došao na zakazanu konferenciju pokreta Dosta je bilo, kako bi, na deset metara od predstavnika tog pokreta, radio intervju sa poslanicom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i time ometao konferenciju iz, kako tvrdi, političkih motiva.

Jer, kaže, mogla je na nekom drugom mestu da radi svoje intervjue.

On je takođe poručio novinarki N1 "sram vas bilo“ i kazao da je to pre svega nepoštovanje prema kolegama novinarima, a posle i prema poslanicima.

"Ja bih vas zamolio da prekinete da snimate našu konferenciju“, dodao je Radulović.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.