Radulović: Zvoncem sugerisati kako da se glasa je ponižavanje skupštine

Izvor: Beta Video, 14.Okt.2016, 13:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radulović: Zvoncem sugerisati kako da se glasa je ponižavanje skupštine

BEOGRAD - Šef poslaničke grupe Dosta je bilo, Saša Radulović je novinarima u skupštini rekao da je Gojković, kada vladajuća većina treba da glasa, uključivala zvonce i istakao da to predstavlja veliko ponižavanje poslanika i institucije parlamenta.``Mislim da smo dotakli novo dno u skupštini ovo je jedno veliki ponižavanje poslanika i institucije skupštine. Vladajuća većina tj. pojedini poslanici ne znaju kako i kada da glasaju, tako da predsednik skupštine kada vladajuća većina treba da glasa za pre samog glasanja uključi zvonce, to svi čuju i glasaju za, a kada se zvonce ne čuje onda ne glasaju uopšte``, rekao je Radulović.(CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Saša Radulović: Zvonce za glasanje u skupštini je ponižavanje poslanika i institucije parlamenta

Izvor: Beta, 14.Okt.2016

Šef poslaničke grupe Dosta je bilo Saša Radulović izjavio je danas je predsednica Narodne skupštine Srbije Maja Gojković zvoncem navodila poslanike vladajuće većine kako i kada treba da glasaju.Radulović je novinarima u skupštini rekao da je Gojković, kada vladajuća većina treba da glasa,...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.