Radulović: Strani investitori da ulažu svoj novac u Srbiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Mar.2022, 15:00

Radulović: Strani investitori da ulažu svoj novac u Srbiji

Prvi na listi koalicije Suverenisti i kandidat te liste za premijera, Saša Radulović, poručio je u Pirotu da je glas za Suvereniste glas za suverenu Srbiju u kojoj se, kako kaže, odlučuje o našem narodu.

Radulović je naveo da je glas za tu koaliciju i glas za ozbiljne ljude koji će rešavati probleme građana i koji će podići životni standard.

''Srbija to može jer ima dovoljno novca da to ostvari. Nećemo terati strane investitore, bili oni nemački ili bilo koji drugi, ali će morati da investiraju sa svojim parama, a ne sa parama građana Srbije'', poručio je Radulović na skupu u Pirotu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Radulović: Nećemo terati strane investitore ali će morati da investiraju sa svojim parama

Izvor: Beta Video, 26.Mar.2022

BEOGRAD - Nosilac parlamentarne liste koalicije Suverenisti, Saša Radulović izjavio je da je glas za tu koaliciju na predstojećim izborima, ``glas za suverenu Srbiju u kojoj se odlučuje o našem narodu``. “Nećemo terati investitore bilo nemačke ili iz neke druge zemlje, ali će morati da investiraju...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.