Radovi u tunelu Progon na auto-putu E-80

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Mar.2021, 09:53

Radovi u tunelu Progon na auto-putu E-80

Na auto-putu E-80, u tunelu Progon, u smeru ka graničnom prelazu Gradina, u toku su radovi na sistemu za odvodnjavanje u voznoj saobraćajnoj traci, a saobraćaj se odvija preticajnom saobraćajnom trakom.

Na auto-putu E-75, petlja Novi Sad jug - petlja Novi Sad sever, do 11. marta od 7 do 17 časova izvode se radovi na mašinskom uklanjanju zemlje sa bankine, radovi će se izvoditi u voznoj i zaustavnoj saobraćajoj traci, a saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << trakom, saopštili su JP Putevi Srbije.

Na auto-putu E-70, petlja Ruma - petlja Pećinci, izvode se radovi na pojačanom održavanju. Saobraćaj se odvija dvosmerno na levom kolovozu auto-puta (smer Beograd - Šid) i nije u funkciji isključenje za Pećince iz pravca Šida i uključenje za Beograd iz pravca Pećinaca. Alternativni putni pravci- petlja „Ruma“ i petlja „Šimanovci“.

Zabrane za šlepere i kamione sa prikolicom su na snazi na sledećim putnim pravcima: Mionica - Brežđe - Divčibare - Kaona, preko Divčibara, Šabac - Volujac - Zavlaka - Banja Badanja - Krupanj - Gračanica, preko Mačkovog kamena, Pričević - Pecka, preko Ive, Valjevo - Poćuta - Debelo brdo, preko Debelog brda, Krupanj - Šl?ivova, preko Šl?ivove, Valjevo - Lelić - Mravinjci, Šarena Bukva (Mačkov Kamen) - Stolice, preko Stolica, Loznica - Zajača - Šarena bukva - Mačkov kamen, preko Mačkovog kamena Šljivova - Pecka, Mravinjci - Povlenska Kosa, preko Mravinjaca.

Na teritoriji Zaječara učestali su odroni, duž nestabilnih kamenih kosina, u klisurama, usecima, zasecima. Najviše ih ima na Đerdapskoj magistrali, kao i na klisuri Koretanac i prilazu Babinom Zubu, gde se savetuje oprezna vožnja i pridržavanje saobraćajne signalizacije, koja obaveštava o odronima.

Na teritoriji Požege na državnim putevima I B reda broj 23 i 21, preporučuje se oprez zbog mogućih osulina.

Postoji mogućnost pojave magle na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 07.15 časova, nema zadržavanja vozila na graničnim prelazima u Republici Srbiji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.