Radovi u smeru granični prelaz Batrovci - Kuzmin 1

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Apr.2020, 15:53

Radovi u smeru granični prelaz Batrovci - Kuzmin 1

Prema informacijama Uprave granične policije, na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu iz zemlje, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta, dok na ostalim graničnim prelazima i na naplatnim stanicama na auto-putevima u Srbiji nema zadržavanja.

Izvode se radovi na rehabilitaciji na auto-putu E-70, u smeru granični prelaz Batrovci - Kuzmin 1, kod zone naplatne stanice Šid i mosta na reci Bosut, a saobraćaj će se odvijati dvosmerno na desnom poluprofilu auto-puta, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << saopštilo je Javno preduzeće "Putevi Srbije".

U delu Kladovo - Brza Palanka je obustava saobraćaja zbog radova na rekonstrukciji mosta u Grabovici, a alternativni putni pravci za putnička motorna vozila su lokalne ulice u mestu Grabovica, dok su za sva teretna motorna vozila i autobuse pravci Negotin - Štubik, Klokočevac - Porečki most i Porečki most - Kladovo.

U pravcu Niš - Leskovac, kod petlje "Brestovac", izvode se radovi na rušenju stare privremene naplatne stanice i radovi na izgradnji nove bočne naplatne stanice.

Za saobraćaj je zatvorena petlja "Brestovac", a alternativni putni pravac iz pravca Niša ka Leskovcu, kao i iz pravca Preševa ka Nišu je petlja "Doljevac". Planirani rok završetka radova je 10. april.

Izvode se radovi i na redovnom održavanju na mostu preko reke Tamiš, kod mesta Orlovat, do 20 avgusta.

Alternativni putni pravci iz pravca Zrenjanina i Perleza ka Tomaševcu, Uzdinu i Kovačice preko mesta Orlovat, upućuju se na Farkaždin - Kovačica, a iz pravca Padine i Kovačice ka Orlovatu, i dalje prema Zrenjaninu, upućuju se na Farkaždin - Perlez, dodaje se u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Kamioni na Batrovcima čekaju dva sata

Izvor: Radio 021, 04.Apr.2020

Kamioni i šleperi na izlazu iz Srbije ka Hrvatskoj, na graničnom prelazu Batrovci čekaju dva sata, saopštilo je danas Javno preduzeće "Putevi Srbije", pozivajući se na informacije Uprave granične policije...Teretna vozila na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu iz Srbije ka Mađarskoj, čekaju...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.