Radovi na putevima menjaju režim saobraćaja

Izvor: B92, 01.Nov.2020, 19:52

Radovi na putevima menjaju režim saobraćaja

Na nekoliko puteva u Srbiji na snazi su izmene režima saobraćaja zbog radova koji se izvode, saopšteno je iz Puteva Srbije.

Na deonici Bancarevo - Crvena Reka radovi na pojačanom održavanju se izvode do 25.decembra i do tada je na snazi obustava saobraćaja. Alternativni putni pravac je Niška Banja - Prosek.

Na deonici Sadikov Bunar - Blato izvode se radovi na pojačanom održavanju i traju do 6. novembra. Zato je saobraćaj obustavljen i preusmeren na Sadikov Bunar >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << - Bela Palanka i dalje na put Bela Palanka - Donji Striževac.

Na deonici Sajan - Iđoš do 3. novembra, u periodu od 7 do 16 časova izvode se radovi na mašinskom krpljenju udarnih rupa, uz naizmenično propuštanje vozila i semaforsku signalizaciju.

Na deonici Čoka - Ostojićevo od 4. do 7. novembra u periodu od 7 do 16 časova, izvodiće se radovi na mašinskom krpljenju udarnih rupa a vozila će se naizmenično propuštati, uz semaforsku signalizaciju.

Na deonici Boljevci - Obrenovac do 29. decembra radiće se na sanaciji kolovoza pa će na snazi biti obustava saobraćaja. Alternativni putni pravac iz pravca Obrenovca je auto-put Miloš Veliki, a iz pravca Boljevca nema alternativnog putnog pravca.

Prema poslednjim informacijama na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Na izlazima iz zemlje, na graničnim prelazima Kelebija i Šid teretna motorna vozila se zadržavaju 120 minuta, na Batrovcima 60 minuta, a na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja, navodi se u saopštenju Puteva Srbije.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radovi i na putu Sajan – Iđoš…

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Nov.2020

Na putu Bancarevo - Crvena Reka, produžavaju se radovi na pojačanom održavanju do 25. decembra i dalje je na snazi obustava saobraćaja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.