Radovi na prilazima beogradskom aerodromu od 23.jula

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jul.2018, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radovi na prilazima beogradskom aerodromu od 23.jula

Beogradski aerodrom "Nikola Tesla" saopštio je danas da će od 23. jula do 31. avgusta biti sanirane pristupne saobraćajnice Terminalu 1 i Terminalu 2 i pozvao putnike da obrate pažnju na vreme potrebno za dolazak na aerodrom i obavljanje formalnosti pred početak njihovog leta.

Za vreme radova saobraćajnica od autoputa do terminalne zgrade biće prohodna u oba smera.

Radove će Putevi Srbije izvoditi po fazama i obuhvatiće sve saobraćajne trake na deonici od mosta do terminalne zgrade Aerodroma, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Od 23. jula do 31. avgusta radovi na pristupnim saobraćajnicama Terminalu 1 i 2 na „Nikoli Tesli“

Izvor: TangoSix.rs, 18.Jul.2018

U periodu od 23. jula do 31. avgusta biće izvođeni radovi na sanaciji pristupnih saobraćajnica Terminalu 1 i Terminalu 2 na beogradskom aerodromu, saopšteno je sa „Tesle“.. Kako ističu, sve vreme tokom trajanja radova saobraćajnica od auto-puta do terminalne zgrade biće prohodna u oba smera:. – Radovi...

Nastavak na TangoSix.rs...

Radovi na prilazima beogradskom aerodromu od 23.jula

Izvor: Radio 021, 18.Jul.2018

Beogradski aerodrom "Nikola Tesla" saopštio je da će od 23. jula do 31. avgusta biti sanirane pristupne saobraćajnice Terminalu 1 i Terminalu 2 i pozvao putnike da obrate pažnju na vreme potrebno za dolazak na aerodrom i obavljanje formalnosti pred početak leta...Za vreme radova, saobraćajnica...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.