Radovi na izgradnji sportske dvorane teku punim intenzitetom

Izvor: IstocnoSarajevo.net, 15.Jun.2011, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radovi na izgradnji sportske dvorane teku punim intenzitetom

Radovi na izgradnji Sportsko-poslovnog centra u Palama odvijaju se punim intenzitetom. Institut „IG“ Banja Luka zadužen je za nadzor nad izvođenjem radova. Po riječima dipl. ing Duška Hinića, osobe imenovane ispred Instituta za nadzor, nakon 93 radna dana svi radovi teku u skladu sa predviđenim dinamičkim planom.

Iako u periodu od januara do aprila vremenske prilike nisu dozvoljavale izvođenje radova u punom obimu, zahvaljujući dobroj preraspodjeli poslova izbjegnuta su >> Pročitaj celu vest na sajtu IstocnoSarajevo.net << eventualna kašnjenja.

Nadzorni inženjer Hinić smatra da bi sa krajem mjeseca juna mogli biti završeni svi radovi na armirano-betonskoj konstrukciji, dok je čelična potkonstrukcija za montiranje fasade trenutno u fazi 60% izvršenja.

Prvi kontingent isporuke fasadnih panela očekuje se u drugoj polovini juna. Procjena za završetak ovih radova je takođe kraj juna pri čemu je uključen i završetak krovne konstrukcije.

Zatvaranjem objekta stvoriće se uslovi za neometano izvođenje radova, bez obzira na vremenske uslove.

Po zatvaranju konstrukcije kreće se sa narednom fazom radova koja podrazumijeva unutrašnje i zanatske radove.

Prema dinamičkom planu i stvarnom toku radova, rok za završetak građevinskih radova na Sportsko-poslovnom centru u Palama, kraj mjeseca oktobra, ni po čemu nije ugrožen.

U toku je izrada projekta vanjskog uređenja sportsko-poslovnog centra, koji će tačno definisati prilaze objektu, te način, raspored i namjenu svih površina oko objekta.
 
Izvor:Palelive

Nastavak na IstocnoSarajevo.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta IstocnoSarajevo.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta IstocnoSarajevo.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.