Izvor: N1 televizija, 13.Jan.2021, 11:32

Radovanović: Mnoge lekare jako pogodila izjava Kona. neki prete da će ga tužiti

Epidemiolog Zoran Radovanović izjavio je u Novom danu da su epidemiološke mere koje su uvedene pre Nove godine dale rezultate, kao i da zbog pada zaraženih treba insistirati na njihovom produžavanju, jer se veoma lako može desiti da se situacija pogorša ako se građani "opuste". Kao priliku za pogoršanje situacije navodi proslavu Nove godine po Julijanskom kalendaru. Kaže i da je mnoge lekare jako pogodila izjava Predraga Kona i da bez obzira na naknadnu modifikaciju te izjave, neki od lekara prete da će ga tužiti.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Radovanović: Mnoge lekare jako pogodila izjava Kona, neki prete da će ga tužiti

Izvor: Danas, 13.Jan.2021

Epidemiolog Zoran Radovanović izjavio je danas da su epidemiološke mere koje su uvedene pre Nove godine dale rezultate, kao i da zbog pada zaraženih treba insistirati na njihovom produžavanju, dodavši da je mnoge lekare jako pogodila izjava Predraga Kona i da neki, bez obzira na naknadnu modifikaciju...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.