Radovali smo se Dobrilinoj SVADBI, sad ih SAHRANJUJEMO: Roditelji dve sestre koje su stradale kod Kaća neutešni (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jul.2019, 21:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Radovali smo se Dobrilinoj SVADBI, sad ih SAHRANJUJEMO": Roditelji dve sestre koje su stradale kod Kaća neutešni (FOTO)

Sestre Dobrila (27) i Vida Milić (21), koje su stradale u nesreći kod Kaća, biće sahranjene sutra u 14 časova na mesnom groblju u Đurđevu, a u opštini Žabalj, 25. jul je proglašen za dan žalosti

Dobrilin verenik Nebojša Aleksić (27) oporavlja se u Kliničkom centru Vojvodine od teških telesnih povreda i nije životno ugroženRoditelji, Ružica i Bora Milić ne kriju suze, a njihova kuća zavijena je u crno. Samo se čuje tihi šapat brojnih rođaka, komšija i prijatelja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji su došli da izjave saučešće nesrećnim roditeljima.

- Odoše nam deca ni kriva ni dužna. Zaista ne znamo šta ćemo sada. Ostaće nam kuća prazna. Sreća naša što imamo još jednu ćerku Draganu (31), koja je trudna. Valjda će nas to unuče malo utešiti - priča Ružica.

Njen suprug Bora zahvaljuje bogu što je barem Nebojša preživeo tu strašnu nesreću i kaže da su on i pokojna Dobrila planirali da se venčaju sledeće godine.

Kaže nam da su Dobrilu, Vidu i Nebojšu kobnog dana očekivali na ručku u želji da čuju utiske iz Egipta gde su svo troje bili na letovanju.

- Oni su tog jutra rano sleteli u Beograd i javili se da su stigli. Rekli su nam da idu malo da odspavaju pa da će doći na ručak. Ubeđivali smo ih da je bolje da se odmore, pa da dođu sutra, međutim oni su bili uporni. Dok smo ih čekali, čuli smo da je bila neka saobraćajka kod Kaća, ali nam nije bilo ni na kraj pameti da su to oni. Nakon par sati javili su nam strašne vesti - priseća se Bora.

Nezvanično, na "alfa romeo" u kojem su bili Dobrila, Vida i Nebojša, naletela je Ljiljana Mandić (62) svojim "opelom" dok je preticala vozilo iza sebe.

- Do udesa je došlo zbog pogrešne procene prilikom preticanja ili čiste nepažnje, a postoje i indicije da je Ljiljana koristila telefon tokom vožnje. Istraga je i dalje u toku. Činjenice za sada govore da se dogodio čeoni sudar u kome su na licu mesta nastradale Dobrila, Vida i Ljiljana.

Ljiljana Mandić biće sahranjena sutra u Novom Sadu.

Pogledajte rezultate

Ovo je 20 najvećih skandala Borisa Džonsona, a prvi na listi je POVEZAN SA SRBIJOM (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.