Radosne vesti u domu poznatog para: Trudna Jelisaveta Orašanin

Izvor: Večernje novosti, 14.Maj.2020, 14:11

Radosne vesti u domu poznatog para: Trudna Jelisaveta Orašanin

Glumica Jelisaveta Orašanin i košarkaš Miloš Teodosić dobiće još jednog naslednika Glumica Jelisaveta Orašanin i slavni košarkaš Miloš Teodosić dobiće još jednog naslednika. Naime, Jelisaveta je ponovo u drugom stanju, a njihova mezimica Petra dobiće brata ili sestru.- Jelisaveta je ponovo trudna. Ona i Miloš su to želeli više od svega, a Petra će dobiti batu ili seku. Presrećni su zaista. Lepe vesti o prinovi su saznali tek nedavno, a za ovo zna samo uzak krug ljudi - otkrio je za Pink izvor blizak poznatom paru. Inače, Jelisaveta je devojčicu Petru rodila u februaru prošle godine, a porodila se u Americi.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić čekaju drugo dete

Izvor: Tracara.com, 14.Maj.2020

Glumica Jelisaveta Orašanin i slavni košarkaš Miloš Teodosić dobiće još jednog naslednika. Naime, Jelisaveta je ponovo u drugom stanju, a njihova mezimica Petra dobiće brata ili sestru.  „Jelisaveta je ponovo trudna. Ona i Miloš su to želeli više od svega, a Petra će dobiti batu ili seku....

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.