Radoslav prvu ženu odrobijao, a drugu ubio sekirom? Detalji ubistva u Nišu: Sin našao RASKOMADANU MAJKU

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Mar.2020, 20:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radoslav prvu ženu odrobijao, a drugu ubio sekirom? Detalji ubistva u Nišu: Sin našao RASKOMADANU MAJKU

Leš nesrećne Dragane bio umotan u tepih

Telo Dragane Ališanović (52) iz Niša, umotano u tepih, pronađeno je u noći između subote i nedelje u podrumu njene kuće u Ovčepoljskoj ulici u Nišu, a policija sumnja da ju je ubio nevenčani muž Radoslav Nezirović (62) koji se potom obesio u selu Čokot.

Leš nesrećne žene pronašao je u tri sata posle ponoći njen sin iz prvog braka Adam (19) koji je u petak policiji prijavio njen nestanak.

- Pošto >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Dragane nigde nije bilo od srede sin se obratio policiji za pomoć. Nije ni slutio da je Radoslav ubio Draganu i sakrio leš u podrum. Tinejdžer je posle tri dana ušao u podrum i tamo zatekao tragove krvi i mrtvu majku u tepihu. Ženi je glava smrskana tupim predmetom pa nema sumnje da je tako ubijena. Pored tela je bila sekira s tragovima krvi, a sumnja se da je Radoslav njome rascopao Dragani glavu - kaže izvor iz istrage.

Nedugo potom policija je pronašla i telo njenog partnera Nezirovića.

- On je izvršio samoubistvo vešanjem. Sumnja se da je još u sredu ubio nesrećnu ženu posle čega je presudio sebi i to dan kasnije. Ubio se u selu Čokot - dodaje izvor iz istrage.

Nezirović je u oktobru 2019. godine izašao iz zatvora.

- Robijao je punih 14 godina jer je 2009. godine ubio svoju prvu suprugu Slađanu (46) i to jer mu se nije dopalo kako mu je skuvala kafu. Slađanu je nasmrt izbo nožem pred unukom (12), a zločin je priznao. Tada je bio osuđen, a pre oko pola godine je izašao na slobodu i od tada je živeo s Draganom u njenoj kući - kaže jedan od komšija i dodaje da je Dragana često posećivala Radoslava u zatvoru.

Druge komšije pričaju da je Radoslav imao psihičke probleme.

- Valjda je išao na terapiju po izlasku iz zatvora. Očigledno ima neki poriv da ubija žene - kaže komšija i dodaje da ubijena Dragana iz prvog braka ima dva sina.

Telo ubijene žene odneto je na obdukciju, a tužilac je naložio DNK analizu i druga veštačanja, kako bi se sa sigurnošću moglo znati da li je Nezirović ubio Draganu i sebe.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.