Radosavljević: Tužiću Vučića zbog pokazivanja moje fotografije

Izvor: RTS, 16.Jun.2017, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radosavljević: Tužiću Vučića zbog pokazivanja moje fotografije

Marko Radosavljević je najavio da će tužiti predsednika Srbije Aleksandra Vučića jer je na konferenciji za novinare pokazao njegovu fotografiju iz predstave u kojoj je kao glumac amater igrao pijanca.
Radosavljević je agenciji Beta rekao da će predsednika Srbije tužiti za uvredu časti i duševnu bol i dodao da će tužiti i medije koji su objavili tu fotografiju.
Vučić je juče na konferenciji >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << za novinare u Predsedništvu Srbije pokazao fotografiju na kojoj jedan mladića sedi i pije iz flaše, rekavši da je on jedan od "DOS-ovskih batinaša", koji su provocirali ljude na skupu podrške koji je Srpska napredna stranka organizovala na dan njegovog preuzimanja dužnosti predsednika, 31. maja.
"Evo to je ovaj. Evo ja da vam pokažem. To je taj čovek. To je jedan od dosovskih batinaša koji je i tog dana na ulicama bio i koji je sprečavao ljude... ja mu ne znam ime, da vam pravo kažem. To je jedan od dosovskih batinaša i taj dan je bio na ulicama i pokušavao da izazove najteže moguće incidente. A ostalo će da utvrde nadležni organi", rekao je Vučić pokazujući sliku.
Posle toga, Radosavljević je na svom Fejsbuku naveo da je Vučić iskoristio njegovu fotografiju sa "predstave, na kojoj glumi pijanicu", predstavljajući ga kao "nepodobnog".
"Ja, koji sam najobičniji građanin, bez ikakvog uticaja na bilo koja dešavanja na nivou države, jer nemam baš nikakvu vlast, postadoh preko noći vođin arhineprijatelj", naveo je Radosavljević.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.