Radonjić: Agresijom do egzibicije

Izvor: Mondo, 03.Okt.2014, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić: Agresijom do egzibicije

Trener crveno-belih posle pobede nad Levskim izrazio nadu da će njegov tim konstantno praviti korake u pozitivnom pravcu.

Foto: MN Press

Levski je dobro počeo, ali Zvezda je bila prejaka i to je sve više dolazilo do izražaja, kako je utakmica prvog kola ABA lige odmicala. Od sedam poena prednosti na poluvremenu, došla je do "plus 30" na kraju!

"Bilo nam je potrebno vreme da dođemo do igre kakvu smo planirali da bude u ovom duelu. Levski je pokazao >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << potencijal, kvalitet, da zna da igra, da će biti konkurentan. U nastavku smo pokazali agresivnost, a kao plod toga su došli potezi koji su podigli samopouzdanje, pa smo došli do velike razlike", rekao je Dejan Radonjić.

Zvezdin strateg kaže da je ekipi značio veliki odziv i podrška publike.

"Nadam se da će tako biti tokom cele sezone, da ćemo ići korak po korak i da ćemo u sledećem duelu biti bolji nego večeras".

Na novinarsko pitanje koliko Zvezda može bolje, Radonjić je odgovorio da se odgovor krije u narednom periodu...

"Mnogo vremena smo proveli u sali. Još ne može da se priča o formi i uigranosti. Postoji prostor za poboljšanje, ali trebaće puno rada i vremena".

Crveno-beli u drugom kolu u utorak gostuju Ciboni, što će biti prilika da se delimično revanširaju za poraz na prošlosezonskom Fajnal foru.

"Tu ćemo moći konkretnije da vidimo u kom smo stanju i da procenimo koliko će nam još vremena trebati kako bismo došli do nivoa koji je zadovoljavajući za ovaj deo sezone".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.