Radončić sumnja u  većinu na nivou BiH

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Jul.2015, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radončić sumnja u većinu na nivou BiH

SARAJEVO - Fahrudin Radončić, predsjednik Saveza za bolju budućnost (SBB) BiH, kazao je da je SDA izgubila parlamentarnu većinu na nivou Federacije BiH i da sumnja u postojanje dosadašnje parlamentarne većine na nivou BiH.

Radončić je dodao da je pitanje da li bi predsjedavajući Savjeta ministara BiH Denis Zvizdić dobio povjerenje kada bi se sada o tome glasalo.

Ocijenivši da su DF i njegov lider Željko Komšić istupili iz koalicije na nivou FBiH jer SDA >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << i HDZ BiH nisu u stanju da se promijene, Radončić je za rekao da nema nikakvih obaveza prema HDZ-u i Draganu Čoviću, a posebno ne prema SDA i Bakiru Izetbegoviću u vezi sa formiranjem vlasti.

On je dodao da odluka da li će SBB ući u vlast zavisi od mnogo faktora, između ostalog, od raspleta u SDA nakon što se značajna grupa uglednih članova ove stranke nakon nedavnog kongresa te stranke odvojila od Izetbegovića.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.