Radojičić: Poziv za četvrti pokušaj VTO

Izvor: Danas, 20.Sep.2019, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radojičić: Poziv za četvrti pokušaj VTO

Javni poziv za četvrti pokušaj vantelesne oplodnje o trošku grada Beograda raspisan je danas, a gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić pozvao je sve parove koji ispunjavaju uslove da se prijave, preneo je Beoinfo. Članak Radojičić: Poziv za četvrti pokušaj VTO se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Raspisan javni poziv za četvrti pokušaj vantelesne oplodnje

Izvor: Blic, 20.Sep.2019

Sekretarijat za zdravstvo raspisao je Javni poziv za podnošenje prijava za finansiranje troškova četvrtog pokušaja biomedicinski potpomognutog oplođenja. Pravo na finansiranje troškova imaju punoletna i poslovna sposobna žena i muškarac, a koji vode zajednički život u skladu sa zakonom kojim...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.