Radojičić: Maske moraju da se nose, RAZMIŠLJAMO KAKO ĆE SE KAŽNJAVATI oni koji to ne poštuju

Izvor: Press, 30.Jun.2020, 10:50

Radojičić: Maske moraju da se nose, RAZMIŠLJAMO KAKO ĆE SE KAŽNJAVATI oni koji to ne poštuju

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić apelovao je danas na Beograđane da se striktno pridržavaju svih uputstava struke i da poštuju odluke Republičkog i Gradskog kriznog štaba, koji su doneli odluku o ponovnom obaveznom nošenju maski u zatvorenim prostorima.
Foto:blic
- Potrebno je podizanje svesti Beograđana - naveo je gradonačelnik za Pink i dodao da je glavni zaključak juče održanih >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << sednica dva štaba "neophodnost nošenja maski".
To, kako je naglasio, važi za javni gradski prevoz, zatvorene prostore, kafiće, restorane i tržne centre, gde će se, dodaje, sprovesti detaljnija kontrola.

On je dodao da se o kaznenoj politici razmišlja i da treba naći zakonsku formu da se takva politika sprovodi.
Rekao je da razume sugrađane kod kojih je pala pažnja i koncentracija u proteklom periodu nakon prekida vanrednog stanja, kao i da nošenje maski zna da bude neprijatno.
- Ali, rizik je dovoljno jasan, tako da moramo imati obzira. Najvažnija je fizička distanca i nošenje maski - istakao je Radojičić.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.