Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Jul.2021, 12:29

Radojičić: Kamere iznad vrata u gradskim autobusima radi veće bezbednosti putnika

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić izjavio je danas da će iznad svih vrata u autobusima u javnom prevozu biti postavljene kamere kako bi vozači kontrolisali situaciju preko posebnog ekrana, navodeći da je suština tog sistema bezbednosti da vozilo neće moći da krene dok sva vrata nisu zatvorena.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

"Poboljšaćemo bezbednost putnika u javnom prevozu" Oglasio se gradonačelnik Beograda i objasnio šta nas još čeka

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2021

 Radojičić je dodao da će biti uvedeno i novo osvetljenje iznad vrata kako bi i putnici jasnije videli da li su vrata zatvorena ili otvorena...Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić izjavio je danas da je za Grad Beograd jedno od najznačajnijih pitanja bezbednost putnika u javnom prevozu i najavio...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.