Rado, šta će dečko da ti kaže? (FOTO)

Izvor: Mondo, 24.Dec.2014, 20:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rado, šta će dečko da ti kaže? (FOTO)

Ima skoro godinu dana kako su ona i Milan raskinuli i od tada nisu bili u kontaktu. Nešto se promenilo?

Foto: Instagram.com/milanstankovic

Milan Stanković i Rada Manojlović našli su se na istom snimanju novogodišnjeg programa, a pevač je ekipu sa kojom se družio u pauzama fotografisao i fotku postavio na Instagram.

Pored njegove bivše drage Rade, na fotki su se našli i Vesna Zmijanac i Ognjen Amidžić.

Milan je ispod fotografije napisao: >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << "Odmaramo u pauzama između snimanja". Izgleda da su ponovo u dobrim odnosima.

Rada i Milan su bili u ozbiljnoj vezi do januara prošle godine. Njihovom raskidu su doprineli razni tekstovi na temu da ga Rada vara sa nekim košarkašem.

Zanimljivo je da je Rada odmah nakon raskida započela vezu sa košarkaškim trenerom Momirom Gajićem, koji radi u Americi.

Pre nekoliko dana, tabloidi su pisali da je raskinula i sa Gajićem, ali je pevačica odmah to demantovala na svom Facebooku.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.