Radno vreme JKP Parking servis tokom praznika

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Nov.2018, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radno vreme JKP "Parking servis" tokom praznika

JKP "Parking servis" obaveštava korisnike svojih usluga da u ponedeljak, 12. novembra, neće kontrolisati i naplaćivati parkiranje u zoniranim delovima grada povodom obeležavanja Dana primirja u Prvom svetskom ratu.

U ponedeljak će biti zatvoreni i šalteri za rad sa strankama u ulicama Takovska 31, Mileševska 51 i Kraljice Marije 7.

Sve javne garaže, posebna i SMS parkirališta biće otvoreni na dan praznika i radiće po uobičajenom sistemu naplate, kao i Služba za prenos vozila.

Od utorka, 13. novembra, naplata i kontrola parkiranja u zoniranim delovima grada, kao i svi šalteri, radiće po uobičajenom radnom vremenu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bez naplate parkinga na Dan primirja u Beogradu

Izvor: Danas, 09.Nov.2018

JKP „Parking servis“ saopštio je da u ponedeljak, 12. novembra, neće kontrolisati i naplaćivati parkiranje u zoniranim delovima grada povodom obeležavanja Dana primirja u Prvom svetskom ratu. Članak Bez naplate parkinga na Dan primirja u Beogradu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

U ponedeljak besplatan parking

Izvor: Mondo, 10.Nov.2018, 13:06

Povodom obeležavanja Dana primirja u Prvom svetskom ratu, Javno komunalno preduzeće "Parking servis" u ponedeljak, 12. novembra, neće kontrolisati ni naplaćivati parkiranje u zoniranim delovima grada, saopšteno je iz ovog preduzeća...Foto: MONDO/Stefan Stojanović..Takođe, istog dana biće zatvoreni...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.