Radnja Regal nova vrsta kupovine

Izvor: B92, 08.Jan.2013, 11:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnja "Regal" nova vrsta kupovine

Beograd -- Novi koncept radnje "Regal", kod Đeram pijace, Beograđanima nudi police i trgovačke usluge, a oni sami biraju robu koju će plasirati i njenu cenu.

Pounuda i potražnja su već toliko porasle, da će vlasnici "Regala" uskoro otvoriti još jedan lokal, samo za mlade.

"Ova radnja funkcioniše po principu da vi donesete svoje stvari, napišete svoje cene, i mi ih prodajemo, odnosno posredujemo u prodaji tih stvari koje vam više ne trebaju", objašnjava Aleksandra >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Đurić, vlasnica koncept radnje "Regal".

U Pećkoj 11, kod Đeram pijace, građani iznajmljuju police na nedelju dana, a cene su niske kako bi se roba što pre prodala, dok kupci tragaju za unikatnim i jeftinim stvarima.

Vlasnica kaže da se sa ovakvim načinom trgovine prvi put u Nemačkoj. "Ja sam i sama iznajmljivala policu u Nemačkoj, samo 700 kilometara severnije to je OK. Ja sam ispraznila svoju prošlost i usrećila nečiju budućnosdt, a to rade moje mušterije sada", kaže Aleksandra Đurić.

Do sada ipak nije prodato još ni jedno muško odelo. Jedan od razloga je taj što muškarci izbegavaju kabinu za isprobavanje, objašnjava vlasnica "regala". "Oni vide farmerke, stave ih na lakat, ili oko vrata, i kupuju, na taj način znaju da im je taman. A odela? Do sada nismo prodali ni jedno musko odelo", kaže ona.

Zbog velike potražnje za policama na iznajmljivanje i robom koja se tu može naći, uskoro će u Jadranskoj ulici biti otvorena još jedna prodavnica "Regal", ali samo za mlade.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radnja "Regal" nova vrsta kupovine

Izvor: B92, 08.Jan.2013

Beograd -- Novi koncept radnje "Regal", kod Đeram pijace, Beograđanima nudi police i trgovačke usluge, a oni sami biraju robu koju će plasirati i njenu cenu...Pounuda i potražnja su već toliko porasle, da će vlasnici "Regala" uskoro otvoriti još jedan lokal, samo za mlade..."Ova radnja funkcioniše...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.