Radnik tražio platu, a dobio batine!

Izvor: Vesti-online.com, 25.Nov.2015, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnik tražio platu, a dobio batine!

Vlasnik građevinske firme "Bagdala invest" Dejan Janković pretukao je radnika-bageristu zbog toga što je tražio - platu. Umešala se policija, koja radi na slučaju.

Radnik Zoran Stojanović (40) radio je kao bagerista četiri meseca na crno. Kako piše "Blic", na Aranđelovdan je u gazdinoj kancelariji, gde je došao sa kolegom A.Đ. oko 16:30 dobio batine zato što je tražio da mu se isplate zaostale dnevnice.

- Ošamario me je tri-četiri puta, zgrabio me za vrat >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i glavu mi udario o zid. Kolega je stao između, ali ga je gazda odgurnuo i nastavio da me udara dok nisam pao. Pokušao sam da iz torbe izvučem nitroglicerin, ali je oteo torbu i bacio je. Potom sam se onesvestio - priča Stojanović, koji iako ima zdrastvene probleme izdržava suprugu i troje dece.

Stojanovića je pozvao poslodavac da mu isplati zaostale dnevnice od 40.000 dinara, ali umesto plate, optužio ga je za štrajk i pretukao.

Stojanović kaže da njegov poslodavac pred policijom tvrdio da je napadnut nožem.

- On je pominjao nož i pred policijom, koja je pregledom utvrdila da ničeg sličnog nije bilo u torbi, a kada sam se osvestio, rekao mi je da će se potruditi da me niko više u Leskovcu ne zaposli, čega se posebno bojim - priča bagerista Stojanović.

- Sve je laž. Ja sam ugledan čovek, otac i suprug i nemam čak ni prekršajnu prijavu, za razliku od njega - rekao je vlasnik "Bagdala investa" Dejan Janković.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.