Radnik ranjen u eksploziji granate

Izvor: RTS, 24.Maj.2012, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnik ranjen u eksploziji granate

Jedan radnik vojne fabrike "Sloboda" u Čačku ranjen u eksploziji granate na poligonu te fabrike u selu Miokovci kod Čačka. Radnik lakše povređen, kažu u čačanskoj Bolnici.

U eksploziji granate na poligonu vojne fabrike "Sloboda" u selu Miokovci kod Čačka, ranjen je jedan radnik, nezvanično saznaje agencija Beta.

Portparol čačanske bolnice Slobodan Gujaničić rekao je da je jedan muškarac star 48 godina primljen na Urgentno odeljenje bolnice >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u 15.45 i da je lakše povređen.

"Ima opekotine manjeg stepena po telu, grudima i ekstremitetima, kao i ogrebotine, i ugruvan je. Ima i povredu oka", rekao je Gujaničić i dodao da je ranjeni radnik zadržan na pregledima.

Niko od nadležnih iz fabrike za sada nije dostupan za izjavu.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.