Radnik pljunuo na picu, dobio uslovnu kaznu

Izvor: Beta, 15.Nov.2018, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnik pljunuo na picu, dobio uslovnu kaznu

Mladić koji je otpušten s posla prodaje hrane na stadionu bejzbol tima Detroit tajgers (Tigers) nakon što je snimljen kako pljuje na picu danas je osudjen na 18 meseci zatvora uslovno.Džejlonu Kerliju (21) naredjeno je da krene na kurs kotrole besa i da tokom trajanja uslovne kazne ne radi sa hranom. On se ranije izjasnio krivim po dve tačke optužnice za kršenje zakona o hrani.Njegova advokatica je rekla da se Kerli "veoma kaje".Snimak se pojavio na Instagramu, a zvaničnici su utvrdili da je snimljen 21. septembra, na meču Tajgersa i Kanzas Siti rojalsa na stadionu Komerika park.Pica je očigledno bila namenjena mušteriji i Kerli je otpušten. Testovima je utvrdjeno da nije imao prenosne bolesti.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DOBIO USLOVNU KAZNU Bio ljut na nadređene, pa odlučio da PLJUNE NA PICU mušteriji, uhvaćen zahvaljujući snimku (VIDEO)

Izvor: Blic, 16.Nov.2018, 00:35

Radnik u prodavnici hrane na stadionu Detroit Tajgersa, Džejlon Kerli (21), svojevremeno je uhvaćen kako pljuje na parče picu, a danas je osuđen na 18 meseci uslovne robije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.