Izvor: Nezavisne Novine, 05.Jul.2016, 20:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnik ofanzivno i u revanšu

BANJALUKA- Slavko Petrović, trener FK Radnik, neće ništa mijenjati u revanšu drugog pretkola Lige Evrope protiv bugarske Beroe.

Bijeljinci su prošlog četvrtka u gostima odigrali 0:0 protiv favorizovanog protivnika, igrali su napadački i bili na korak do pobjede.

"I sada nema razloga da menjamo bilo šta u načinu igre i igračkom kadru. U prvoj utakmici nismo imali nimalo respekta ili straha od domaćina. Od prve minute smo zadali dobar ritam, stvarali šanse, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << a Bugari nam praktično nisu ni zapretili, niti stvorili ozbiljnu šansu. Sve ukazuje na to da nema potrebe da bilo šta menjamo i igraćemo otvoreno. To je naš prepoznatljiv način igre i trudićemo se da se oni prilagode nama, a ne mi njima", poručio je Petrović.

Uzvratni susret se igra u četvrtak na Gradskom stadionu u Banjaluci, a šef stručnog štaba Radnika s ekipom je danas trenirao u Laktašima.

"Poslednji trening je u sredu naveče i odradićemo ga u Banjaluci. Obišao sam teren, uslovi su idealni i to nam takođe ide u prilog. Iako ne igramo u našem gradu, verujem da će banjalučka publika doći da nas podrži i pomogne nam da napravimo podvig i plasiramo se u drugo pretkolo", rekao je Petrović.

Kao i u prvoj utakmici, na raspolaganju ni sutra neće biti nedovoljno oporavljeni Ivan Jakovljević, te Nenad Srećković, koji je obnovio povredu. Danas je redove Radnika pojačao doskorašnji igrač Zvijezda Gradačca Eldin Fačić. Pojačaće konkurenciju na poziciji zadnjeg veznog, a s osvajačima Kupa BiH i RS potpisao je ugovor na dvije godine.

Revanš utakmicu drugog pretkola Lige Evrope sutra igra i tuzlanska Sloboda. Ekipa s "Tušnja" gostuje u Jerusalimu kod ekipe Beitar. Prvi meč u Zenici završen je 0:0.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.