Radnik na benzinskoj pumpi se polio benzinom i zapalio se

Izvor: B92, 06.Maj.2018, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnik na benzinskoj pumpi se polio benzinom i zapalio se

Boston -- Vlasti u Masačusestu saopštile su da se radnik na benzinskoj stanici u Njuberiju polio benzinom i zapalio se, nakon čega je pokušao da pobegne.

Njega je sustigao policajac i ugasio vatru.

Neidentifikovani 24-godišnji muškarac samog sebe je zapalio u subotu po podne, tokom radnog vremena, saopštila je danas Kancelarija okružnog tužioca u Eseksu, prenosi AP.

Policajac koji je intervenisao prvobitno je, na samoj stanici, pokušao da ugasi plamen >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uz pomoć sredstva za gašenje požara, ali je muškarac koji je goreo počeo da beži.

Tužioci navode da je policajac uspeo da ga stigne, obori na zemlju i ugasi vatru.

Muškarac koji se zapalio trenutno je u kritičnom stanju i nalazi se u bostonskoj bolnici, a povređen je i policajac, ali njegove povrede nisu teške prirode.

Vlasti nisu navele šta je bio motiv radnika na benzinskoj stanici da se zapali.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

INCIDENT NA BENZINSKOJ STANICI u SAD: Radnik se polio benzinom i ZAPALIO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Maj.2018

Muškarac u kritičnom stanju..Vlasti u Masačusestu saopštile su danas da se radnik na benzinskoj stanici u Njuberiju polio benzinom i zapalio se, nakon čega je pokušao da pobegne, ali ga je policajac sustigao i ugasio vatru...Pročitajte i: ..Neidentifikovani 24-godišnji muškarac samog sebe je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Radnik na benzinskoj stanici se polio benzinom i zapalio se

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Maj.2018

BOSTON - Vlasti u Masačusestu saopštile su danas da se radnik na benzinskoj stanici u Njuberiju polio benzinom i zapalio se, nakon čega je pokušao da pobjegne, ali ga je policajac sustigao i ugasio vatru...Neidentifikovani 24-godišnji muškarac samog sebe je zapalio u subotu po podne, tokom radnog...

Nastavak na Nezavisne Novine...

POLIO SE BENZINOM I POČEO DA BEŽI Zapalio se radnik na benzinskoj stanici u SAD

Izvor: Blic, 06.Maj.2018

Vlasti u Masačusestu saopštile su danas da se radnik na benzinskoj stanici u Njuberiju polio benzinom i zapalio se, nakon čega je pokušao da pobegne, ali ga je policajac sustigao i ugasio vatru.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.