Radnički ubedljiv u Novom Mestu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Feb.2013, 23:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički ubedljiv u Novom Mestu

NOVO MESTO -

U utakmici 20. kola Jadranske lige, košarkaši Radničkog pobedili su večeras u Novom Mestu ekipu Krke rezultatom 77:52 (21:18, 17:15, 15:11, 24:8) i zadržali zadržali realne izglede da se plasiraju na završni turnir.

Radnički sada ima učinak od 12 pobeda i osam poraza i nalazi se na deobi četvrtog do šestog mesta, sa istim brojem bodova kao Cedevita i Budućnost.

Posle nešto nesigurnijeg početka, izabranici Miroslava Nikolića su od kraja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << prve četvrtine počeli da preuzimaju inicijativu. Odbrana im je bila sve bolja, greške su smanjene na minimum i razlika je iz minuta i minut bila sve veća.

Do poslednje četvrtine Krka je uspevala da koliko-toliko drži rezultatski priključak, ali je Radnički u poslednjih deset minuta "eksplodairao".

Kragujevčanima je krenuo šut za tri poena, a dobro su kontrolisali i skok, pa su u poslednjoj četvrtini deklasirali domaćine.

U narednom kolu Radnički 18. februara dočekuje Cibonu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radnički ubedljiv na gostovanju Krki

Izvor: Akter, 03.Feb.2013

U utakmici 20. kola Jadranske lige, košarkaši Radničkog pobedili su u Novom Mestu ekipu Krke rezultatom 77:52 (21:18, 17:15, 15:11, 24:8)

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.