Radnički u polufinalu Kupa Srbije

Izvor: Vesti-online.com, 25.Dec.2009, 01:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički u polufinalu Kupa Srbije

Odbojkaši Radničkog iz Kragujevca plasirali su se u polufinale Kupa Srbije, pošto su pobedili ekipu Smedereva rezultatom 3:2, po setovima 25:10, 18:25, 19:25, 25:18 i 15:7 u revanš meču četvrtfinala nacionalnog kupa.

U prvom meču odigranom pre dva, Kragujevčani su pobedili Smederevo rezultatom 3:0.

Preostale tri revanš utakmice četvrtfinala Kupa Srbije biće odigrane u subotu i nedelju.

Crvena zvezda je u prvom meču pobedila Puteve 3:0, dok je Vojvodina >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << nadigrala Mladi radnik 3:2, a Ribnica je savladala Partizan 3:1.

Plasman na Finalni turnir Kupa Srbije izboriće uspešnije ekipe iz dva četvrtfinalna meča. U slučaju da oba tima izbore po jednu pobedu, plasman u polufinale će, prema propozicijama, izboriti ekipa koja ima bolji set količnik.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.