Radnici Pošte blokirali deo Takovske

Izvor: Prva.rs, 12.Nov.2017, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnici Pošte blokirali deo Takovske

Tu je počeo protest zbog lošeg materijalnog položaja.
Okupljeni nose sindikalne zastave, duvaju u pištaljke, a uz njihovu radarsku službu skup na raskrsnici Kneza Miloša i Bulevara kralja Aleksandra obezbeđuje saobraćajna policija.
Na protest koji se u Beogradu održava pod parolom "Vratite nam oteto" došli su i radnici Pošte iz više gradova Srbije, što se može videti iz sindikalnih zastava koje nose. 

Saobraćaj na Trgu Nikole Pašića se odvija nesmetano. 
>> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << />
Zaposleni u Pošti Srbije protestuju jer su nezadovoljni zaradama i odnosom nadležnih prema zaposlenima u tom javnom preduzeću, rekli su ranije predstavnici Sindikata PTT Srbije i sindikata JP PTT saobraćaja Srbija "Nezavisnost". 

Kako N1 navodi, pored povećanja plata, traže i isplatu dela zarada iz dobiti Pošte i poboljšanje socijalno-ekonomskog položaja. 

Protestu su se pridruili sindikati Jata, Poštanske štedionice, Železnica Srbije i Telekoma. 

Od zgrade Glavne pošte, radnici su se uputiti u protestnu šetnju do zgrada Vlade Srbije i Ministarstva finansija u Ulici kneza Miloša.

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.