Izvor: Radio Slobodna Evropa, 03.Dec.2015, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnici Krivaje krenuli da blokiraju cestu

Radnici privatiziranog privrednog društva „Krivaja Mebl“, nakon što je izostala reakcija Vlade Federacije, uputili su se pješice prema Žepču, gdje planiraju da blokiraju saobraćajnu petlju na magistralnom putu M17.

U Zavidovićima su radnici protestirali već tri dana, tražeći od Vlade Federacije da raskine ugovor sa novim vlasnicima Krivaje. Ovaj zahtjev Sindikat Krivaje uputio je jučer na adresu Vlade Federacije i premijera Fadila Novalića od kojeg su zatražili hitnu reakciju. Nakon što nisu dobili nikakav jutos je grupa od 400 radnika krenula prema Žepču, kako bi naveli nadležne da obrate pažnju na njihove probleme i uključe se u rješavanje situacije.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.