Izvor: Nezavisne Novine, 01.Avg.2017, 21:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnice kotorvaroškog "Spoteka" krale u preduzeću

KOTOR VAROŠ - Policija je utvrdila da su tri radnice kotorvaroške Fabrike obuće "Sportek" krale proizvode iz te firme, ali nije isključeno da će spisak osumnjičenih biti i veći, otkrivaju "Nezavisne".

"Nastaviće se s preduzimanjem neophodnih mjera i radnji s ciljem eventualnog dovođenja u vezu drugih radnika s izvršenjem ovakvog ili sličnog djela na štetu preduzeća", rečeno nam je danas iz Policijske uprave Banjaluka.

"Nezavisnim" je potvrđeno da se, sredinom >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << prošle sedmice, "Sportek" dopisom obratio Policijskoj stanici Kotor Varoš, navodeći da su evidentirali slučajeve krađa u preduzeću, a iza kojih stoje njihovi radnici.

Policajci su potom izašli na mjesto događaja, te od tri radnice uzeli izjavu u svojstvu osumnjičenih.

Kako nam je potvrđeno, tokom uzimanja izjava, one su u potpunosti priznale krađu jedne vrste proizvoda iz proizvodnog asortimana.

"Međutim, otuđena roba nije iznesena iz kruga preduzeća jer su ih u tome spriječili radnici službe obezbjeđenja", naveli su iz Policijske uprave Banjaluka.

Komentar nismo uspjeli dobiti u "Sporteku", čiji nam je direktor Miroslav Petrešin u kratkom telefonskom razgovoru rekao da ne može davati nikakvu izjavu u vezi s ovim slučajem.

Kotor Varoš je, podsjetimo, opština koja u BiH ima najmanju stopu nezaposlenosti, a "Sportek" je jedan od najjačih motora razvoja te lokalne zajednice.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.