Radna grupa o merama za unapređenje izbornog procesa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Mar.2021, 17:45

Radna grupa o merama za unapređenje izbornog procesa

Članovi Radne grupe za saradnju sa OEBS-om i Kancelarijom za demokratske institucije i ljudska prava u koordinaciji i praćenju sprovođenja primena preporuka za unapređenje izbornog procesa razmatrali su danas nacrt izveštaja o merama koje treba preduzeti radi unapređenja izbornog procesa.

U razgovoru su učestvovsali i predstavnici nedlavinog sektora koji se bavez izbornim procesom, a razmatrana su pitanja izborne administracije i uređenja biračkog spiska, zatim rada medija >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u vreme predizborne kampanje i finansiranja izborne kampanje i zloupotreba javnih resursa.

Članovi Radne grupe su upoznati sa predlozima i preporukama koje se odnose na sve segmente izbornog procesa, na osnovu kojih će se preduzimati dalji koraci koji će doprineti unapređenju izbornog procesa.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Održana druga sednica radne grupe za unapređenje izbornog procesa

Izvor: RTS, 01.Mar.2021

Članovi Radne grupe za saradnju sa OEBS-om i Kancelarijom za demokratske institucije i ljudska prava u koordinaciji i praćenju sprovođenja primena preporuka za unapređenje izbornog procesa održali su drugu sednicu, kojoj su prisustvovali i predstavnici nevladinog sektora koji se bave izbornim...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.