Radmanović: Neću pristati na priznavanje Kosmeta

Izvor: Vesti-online.com, 19.Avg.2010, 05:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radmanović: Neću pristati na priznavanje Kosmeta

Srpski član Predsedništva Bosne i Hercegovine Nebojša Radmanović izjavio je da neće pristati na priznavanje Kosmeta.

On je upozorio da bi eventaualno prihvatanje savetodavnog mišljenja Međunarodnog suda pravde u Generalnoj skupštini UN i odbacivanje rezolucije koju nudi Srbija značilo da je međunarodni poredak promenjen i da se svi nezadovoljni u postojećim državama u međunarodnom pravu mogu ponašati na nov način, preneli su banjalučki mediji.

"Niko ne >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << zna gde to može odvesti. Nadam se da će Generalna skupština UN usvojiti rezoluciju o Kosovu koju nudi Srbija, što bi relaksiralo odnose ne samo na zapadnom Balkanu i između Beograda i Prištine, nego i u čitavom svetu", rekao je Radamnović.

Ako bude obrnuto, prema Radmanoviću, sve je nepredvidivo, pa i BiH.

On je rekao da "nije posebna priča da li će se Republika Srpska odvajati, nego da li će čitav svet biti uzdrman raznim pokretima za odvajanje, pravljenje malih država koje će tražiti mesto u UN i da li će tu doći do izražaja sila, koja u ovom slučaju dolazi do izražaja".

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radmanović: Neću pristati na priznavanje Kosmeta

Izvor: TimockeVesti.net, 19.Avg.2010

Srpski član Predsedništva Bosne i Hercegovine Nebojša Radmanović izjavio je da neće pristati na priznavanje Kosmeta.....Procitajte celu vest na izvornoj stranici ...Procitajte ceo tekst na izvornoj stranici . Opširnije..

Nastavak na TimockeVesti.net...

RADMANOVIĆ: NEĆU PRISTATI NA PRIZNAVANJE KOSOVA

Izvor: Kurir, 19.Avg.2010

BANJALUKA - Srpski član Predsedništva Bosne i Hercegovine Nebojša Radmanović izjavio je da neće pristati na priznavanje Kosova. On je upozorio da bi eventualno prihvatanje..BANJALUKA - Srpski član Predsedništva Bosne i Hercegovine Nebojša Radmanović izjavio je da neće pristati na priznavanje...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.