Radionice za mlade u Nišu od 25. do 28. oktobra

Izvor: Megafon.co, 20.Okt.2021, 17:36

Radionice za mlade u Nišu od 25. do 28. oktobra

Kancelarija za mlade Grada Niša, u saradnji sa Regionalnom razvojnom agencijom Jug, organizuje Oktobarske dane radionica za mlade. Ideja je da se mladima u Nišu pruži prilika da kroz tri dana prođu različite obuke u vezi sa pisanjem projekata, javnim nastupom, marketingom i sl. Radionice traju od 25. do 28 oktobra u prostorijama Regionalne razvojne agencije Jug na keju u Nišu.
„Želeli smo da pružimo priliku mladim ljudima iz našeg grada da se dodatno usavrše, steknu neke >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << nove veštine i da se međusobno povezuju. Srećni smo da na ovom projektu sarađujemo sa RRA Jug. Ono što je jako važno istaći jeste da održavanje ovih radionica mlade ljude, a i sam Grad, neće koštati ni dinara“, kaže Jovan Milić iz Kancelarije za mlade Grada Niša.
Mladi ljudi uzrasta od 15 do 30 godina mogu da se prijave za radionice slanjem imena, prezimena i broja telefona na mejl: kzm.nis@gmail.com.
Predavači su licencirani, tako da sve učesnike očekuju sertifikati, dodaju organizatori. Događaj će biti organizovan uz poštovanje svih epidemioloških mera.
Foto – Kancelarija za mlade Grada Niša O organizatorima Kancelarija za mlade Grada Niša osnovana je 29. novembra 2012. godine. Od 2018. godine prelazi u Gradsku upravu u Sekretarijat za omladinu i sport. Od 2020. deo je Gradske uprave za društvene delatnosti Grada Niša. Osnovana je sa ciljem da pruži podršku mladim ljudima u gradu.
RRA JUG oformljena je kao potreba svih činilaca da se aktivno uključe u rešavanje lokalnih problema i pospešivanje regionalnog razvoja. Sačinjena je od svih bitnih činilaca koji mogu da utiču na društveno-ekonomski razvoj najsiromašnijeg regiona u republici Srbiji.


Nastavak na Megafon.co...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.