Radionice su kontinuirane i pomažu nam u preveniranju nasilja

Izvor: Beta Video, 13.Dec.2019, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radionice su kontinuirane i pomažu nam u preveniranju nasilja

NIŠ -Direktorka Osnovne škole ``Radoje Domanović`` Dušica Tričković rekla je agenciji Beta da je ta škola sa Crvenim krstom potpisala protokol o organizovanju radionica zato što je vršnjačko nasilje, na žalost, i dalje prisutno u školama koliko god nastavnici radili sa učenicima na prevenciji. ``Zaista je neophodna pomoć svih stručnih lica i uključivanje lokalne zajednice u rešavanje ovog velikog problema.``, rekla je Tričković. (CH3)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Problem prepoznajemo već u petom razredu, a u šestom već dolazi i do eskaliranja

Izvor: Beta Video, 13.Dec.2019

NIŠ -Direktorka Osnovne škole ``Radoje Domanović`` Dušica Tričković je rekla da je ta škola značajan pomak u suzbijanju internet nasilja medju učenicima napravila uvodjenjem ``zone bez telefona``, odnosno uvodjenjem zabrane učenicima da koriste mobilne telefone u školi i školskom dvorištu....

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.