Radionica za darovitu decu

Izvor: RTS, 28.Avg.2013, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radionica za darovitu decu

U Osnovnoj školi "Vuk Karadžić" u Šapcu u toku je četvorodnevna radionica za darovitu decu organizovana po NTC sistemu čiji je cilj da stimuliše mentalni razvoj mališana, razvije kordinaciju pokreta motorike, brzinu razmišljanja i zaključivanja.

Darovita deca dobila su mogućnost da u toku četvorodnevne radionice u OŠ "Vuk Karadžić" u Šapcu kroz pesmu, igru i asocijacije se druže i uče nove tehnike kako bi savladali gradivo na brži način i duže ga pamtili. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<

Radionica je organizovana po NTC sistemu čiji je cilj da stimuliše mentalni razvoj mališana, razvije kordinaciju pokreta  motorike, brzinu razmišljanja i zaključivanja.

Časove koji su besplatni pohađa oko četrdesetak mališana, a predavači su pedagozi iz Šapca koji u radionici rade volonterski.

rts.sabac@rts.rs

+381 15 353-269

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.