Radio S ubedljivo najslušaniji !

Izvor: S media, 22.Jun.2010, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radio S ubedljivo najslušaniji !

Radio S je ubedljivo najslušanija radio stanica u Srbiji, Beogradu i Vojvodini pokazuje najnovije istraživanje agencije Stratedžik marketing.

Prema tom istraživanju obavljenom u maju Radio S beleži značajan skok u odnosu na istraživanje sprovedeno pre šest meseci.

Nacionalni Radio S u Srbiji ima šer od 15,9. To znači da Radio S nedeljno sluša 1.558.339 slušalaca, što je više od 500.000 slušalaca od drugoplasiranog Radija B92 sa šerom od 7,8. Na >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << trećem mestu je Radio Beograd prvi program sa šerom 5,4.

Radio S je najslušanija stanica i u Beogradu sa šerom od 11,4, drugoplasirani je Radio Pink sa 9,9 dok je na trećoj poziciji Radio B92 sa šerom 9,4.

Nacionalni Radio S je i u Vojvodini ubedljivo najslušanija radio stanica sa šerom od 18,9 dok je drugo mesto zuzeo AS FM sa šerom 9,1.



"Nismo sumnjali u prvu poziciju, ali ono što nas posebno raduje jeste velika razlika u slušanosti u odnosu na konkurenciju. Zahvalio bih se svim slušaocima na poverenju a mi ćemo nastaviti da pružamo kvalitetan program i najbolju muziku."
- rekao je direktor i glavni i odgovorni urednik Radija S, Predrag Andjelković.

Ukupan broj slušalaca u Srbiji:

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.