Radikali neće glasati za SSP, podela u vrhu

Izvor: Mondo, 06.Sep.2008, 00:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radikali neće glasati za SSP, podela u vrhu

Vrh Srpske radikalne stranke odlučio je da njeni poslanici ne glasaju za Zakon o ratifikaciji Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju EU, pišu 'Večernje novosti' i 'Politika' od subote.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Todorović: Radikali neće podržati S S P

Izvor: Kurir, 06.Sep.2008

BEOGRAD, 5. septembra (Tanjug) - Poslanici Srpske radikalne stranke neće glasati za ratifikaciju Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju sa Evropskom unijom, izjavio je potpredsednik radikala Dragan Todorović, negirajući time tvrdnje zamenika predsednika svoje stranke.

Nastavak na Kurir...

Todorović: Radikali definitivno neće glasati za SPP

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Sep.2008

BEOGRAD - Potpredsednik Srpske radikalne stranke Dragan Todorović potvrdio je danas da ta stranka definitivno neće u Skupštini Srbije glasati za Predlog zakona o ratifikaciji Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju Evropskoj uniji...Todorović je rekao da je "sve jasno" i da je tačno...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Todorović: Radikali neće glasati za SSP

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 06.Sep.2008

Potpredsednik Srpske radikalne stranke (SRS) Dragan Todorović potvrdio je danas da ta partija neće glasati za Predlog zakona o ratifikaciji Sporazuma o stabilizaciji I pridruživanju Evropskoj uniji (SSP). On je kazao agenciji Beta da je "sve jas ..

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.