Radikali na aerodromu čekaju Šešelja

Izvor: Press, 12.Nov.2014, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radikali na aerodromu čekaju Šešelja

Na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" danas posle 11 sati počele su da se okupljaju pristalice Srpske radikalne stranke kako bi dočekali svog lidera Vojislava Šešelja koji bi posle 12.30 trebalo redovnim letom da stigne iz Holandije.
Okupljeni nose stranačke zastave, majice i bedževe sa Šešeljevim likom, a organizovano je i stranačko obezbeđenje.

Na aerodromu su i brojne domaće i strane >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << novinarske ekipe, a funkcioner SRS Milorad Mirčić je naveo da će se Šešelj obratiti prisutnima.

Mirčić je rekao i da će lider radikala potom otići u stranačke prostorije u Zemunu gde će biti održan sastanak najužeg stranačkog rukovodstva.

Na beogradskom aerodromu prisutan je i manji broj policajaca, kao i nekoliko policijskih vozila.

Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj, koji je pušten na privremenu slobodu iz Haškog tribunala, u pritvoru je proveo gotovo 12 godina.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radikali na aerodromu čekaju Šešelja

Izvor: Politika, 12.Nov.2014

BEOGRAD – Na beogradskom aerodromu „Nikola Tesla” danas posle 11 sati počele su da se okupljaju pristalice Srpske radikalne stranke kako bi dočekali svog lidera Vojislava Šešelja koji bi posle 12.30 trebalo redovnim letom da stigne iz Holandije...Okupljeni nose stranačke zastave, majice i...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.