Izvor: Politika, 22.Feb.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radi, putuj i uživaj – po Americi

Sutra naveče, 23. februara, u 18 časova, u Narodnoj biblioteci Srbije biće predstavljeni različiti programi za mlade koji žele da posete SAD, u organizaciji agencije Top turs iz Beograda. Najinteresantniji je program pod nazivom "Radi i putuj".

Određeni programi odnose se na srednjoškolce i studente koji u SAD i Kanadi žele da se školuju, rade i zarade za ovakvo putovanje. Srednjoškolcima će biti predstavljeni godišnji programi školovanja, ali i uslovi upisa u sportske škole, a studentima rad na određenim poslovima i potom turistički obilazak severnoameričkog kontinenta, ali i stručna praksa u trajanju do godinu i po dana. Ulaz je besplatan.

O. M.

[objavljeno: 22.02.2007.]

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.