Izvor: Nezavisne Novine, 29.Jan.2018, 22:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Racije u Podgorici: Policija u kafićima pronašla pištolj, municiju, kokain i heroin

PODGORICA - U racijama podgoričke policije i Posebne jedinice policije tokom vikenda u podgoričkim kafićima pronađeni su pištolj, municija, kokain i heroin, saopštili su iz Uprave policije, a prenose "Vijesti".

Kako su kazali iz policije, u noći između petka i subote, odnosno subote i nedelje, izvršena je racija u ugostiteljskim objektima.

Prilikom racije u jednom lokalu pronađena je jakna u kojoj se nalazio pištolj "češka zbrojevka" kalibra 7,65 mm, za koju >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << je D. D. (35) izjavio da je njegova.

Takođe, u istom lokalu je pronađena odbačena kesica sa heroinom, kao i novčanica u kojoj se nalazio kokain.

Kako navode iz Uprave policije, u raciji u drugom lokalu i pretresu u osoba i prostorija pronađena je kesica sa kokainom, kao i municija kalibra 7,9 milimetara, navode "Vijesti".

O događajima je obaviješten nadležni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici.

"Preduzimaju se dalje mjere i radnje u cilju utvrđivanja porijekla i vlasništva pronađenog oružja. Oružje je upućeno u Forenzički centra radi veštačenja, nakon čega će se nadležni tužilac izjasniti o kvalifikaciji djela", zaključuju iz Uprave policije.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.